Benyúló fák visszavágása

 2016. február 13.

Gyűjtőautóink védelme érdekében megkezdjük településünkön a közlekedési űrszelvénybe (járművek és a rajtuk lévő rakományok akadálytalan áthaladásához szükséges térbe) benyúló fák visszavágását, tisztítását. A tevékenység során a forgalomtechnikai táblákat eltakaró növényeket is eltávolítjuk, így biztosítva a biztonságos közlekedést. Szervezetünk a közterületen lévő fák megfelelő állapotának fenntartása érdekében végzett munkára szerződés által jogosult; a feladat ellátása végett a lakosok jóváhagyását nem kell kérnie, véleményét nem szükséges figyelembe vennie.


Felhívjuk ezen túl a figyelmüket arra is, hogy a közlekedési űrszelvény méreteit nemzetközileg határozták meg, ennek ellenére a városban több kábeles szolgáltató nem tartja be felszereléskor ezen űrszelvények szabadon hagyását. Amennyiben járműveink hulladékbegyűjtés során szabálytalan bekötéseket szakítanak el, úgy arra nézve reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Tudomásunkra jutott, hogy az Elmű Nyrt. is végez fa visszavágást a településünkön, ők általában a helyszínen hagyják a gallyakat. Megértésüket köszönjük!