Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!


Szeretettel köszöntöm a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. honlapján. Cégünk a Vecsési Település Üzemeltető és Szolgáltató Kft. jogutódjaként jelenlegi formájában 2014. január 1.-től működik. A Városgondnok Kft. a Vecsési Önkormányzat 100 %-os tulajdonában van. Fő tevékenységünk Vecsés város közigazgatási területén a hulladékgyűjtési, illetve szállítási feladatok ellátása. Vecsés területén a Városgondnok Kft az egyedüli cég, aki rendelkezik hulladék begyűjtési-szállítási illetve hulladékgazdálkodási közszolgáltatói engedéllyel.


Vállalatunk 2014. évtől rendelkezik az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség által kiadott minősítéssel, ennek értelmében a városban lévő háztartásoknak és működő közületeknek az érvényben lévő jogszabály szerint cégünkkel szükséges szerződést kötnie a hulladékszállítási szolgáltatás igénybevételére. A Városgondnok Kft. főtevékenységén túl számos városfejlesztési és üzemeltetési-karbantartási tevékenységet folytat. Különböző mély- illetve magasépítési munkálatokat, zöldterület gondozást, a város intézményeiben karbantartási-takarítási és felújítási munkálatokat, a helyi közutakon síkosság-mentesítést, a helyi buszjárat üzemeltetést, és egyéb városgondnoki feladatokat végez.


Az elmúlt években folyamatos kihívások nehezítették a munkánkat, de a változó jogszabályi környezetben, illetve a növekvő költségek mellett is sikerült a cég anyagi helyzetét stabilizálni. 2015. januárjától bevezettük a házhoz menő szelektív gyűjtést, amitől az várjuk, hogy egyre többen bekapcsolódnak majd a projektbe és ez által több haszon is képződik a város, illetve az itt élők javára. Környezetünk tisztább és élhetőbb lesz, valamint csökken annak a kommunális hulladéknak a mennyisége, amit a lerakóban vagyunk kénytelenek elhelyezni. Ennek közvetlenül anyagi hatása is van, az így felszabadult forrásokat fejlesztésre tudjuk majd fordítani a lakosság korszerűbb kiszolgálása érdekében.


A Városgondnok Kft-ben jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, ezért munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a tevékenységi körünket tovább bővítsük, illetve a szolgáltatásaink színvonalát a jövő elvárásainak megfelelően fejlesszük. Célunk, hogy minden kedves ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásaink minőségével és a VÁROSGONDNOK Vecsés városában teljes körűen elláthassa a felmerülő összes városüzemeltetési feladatot.


Tuba Zoltán
ügyvezető igazgató